.

.

A  Magyarországon kívül élő magyar anyanyelvű 18-35 éves fiatalokat kívánja összefogni, közös gondolkodásra, tevékenységre ösztönözni  a 2022-ben alapított EMIT az Európai Magyar Ifjúsági Tanács. A több országban működő szervezet bécsi tagozata 2023. február 2-án 19.30 órai kezdettel rendezi első idei programját.

      A bécsi EMIT csapat

Az Európai Magyar Ifjúsági Tanács programfelhívása:

Először is köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik első eseményünkön, az 1956-os emlékesten (2022. október 9.) megtisztelték a programot a jelenlétükkel! Egy remek, méltó megemlékezés volt, és nagyszerű volt ennyi régi barátot, ismerőst, iskolatársat látni. Akik erre az eseményre nem tudtak eljönni és szeretnének megismerkedni az EMIT-tel, azokat is nagy szeretettel hívjuk a következő programunkra, amelyről az alábbi sorokban adunk információkat.

Mint ahogy már a megalakulásunk során is meghatároztuk, két-három havonta tervezünk EMIT-es programokat megvalósítani és szeretnénk minél több 18-35 éves fiatal magyart megszólítani. A cél, egy fiatalos, modern, lendületes magyar kultúregyesület kialakítása és működtetése. Ennek jegyében, a soron következő programunk esetében egy kicsit lazább összejövetelre gondoltunk:

2023. február 2-án (csütörtök) szeretnénk rendezni egy PUBQUIZ/KOCSMAKVÍZ estet, 19.30 órai kezdettel.

A helyszín:  Café Camus  Eschenbachgasse 6,  1010 Wien

Arra kérünk benneteket, hogy amennyiben szeretnétek részt venni az eseményen, 2023. január 10-ig jelezzétek részvételeteket.

Az egyszerű és gyors kommunikáció céljából létrehoztunk egy Whatsapp, valamint egy Discord csoportot, amelyen keresztül kapcsolatba tudtok kerülni a szervezetünkkel és jelentkezni tudtok a “Kocsmakvíz” eseményre:

WhatsApp kapcsolat ide kattintva

Discord kapcsolat ide kattintva

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a programra!
Baráti üdvözlettel, a bécsi EMIT (Európai Magyar Ifjúsági Tanács) nevében:

Bölcskey-Molnár Dávid
Grubbauer Evelin
Lengyel Botond