Új utakra lépett az Életünk

Új utakra lépett az Életünk

  A nyugati diaszpóra egyetlen nyomtatott magyar nyelvű katolikus sajtóorgánuma, az 51 éves múltra visszatekintő, ez év januárjában az 52. évfolyamába lépett Életünk című haviújság kiadását 2020 januárjától a Misszió Média magánvállalkozás keretében e sorok írója vette át.

  A lap évtizedek óta változatlan éves előfizetési árát (20 EUR) most sem emeltük, e helyett az előfizetők számának gyarapítását tűz tük ki egyik célunkként. Ennek ösztönzésére a Csíksomlyói búcsús énekek, Mária-énekek című CD-vel ajándékozzuk meg új magánszemély-előfizetőinket, régi megrendelőinket pedig arra biztatjuk, ajándékozzanak Életünk-előfizetést rokonaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek, egykori iskolájuknak, bármilyen intézménynek vagy civil szervezetnek, amely közel áll hozzájuk. Egyúttal várjuk külhoni magyar katolikus honfitársaink írásait is, beszámolóikat rendezvényeikről, híreiket közösségük életéről, eseményeiről az eletunkujsag@gmail.com e-mail címre. Számos további információt kínál és egy sor új kezdeményezésről ad hírt a lap új Facebook-oldala: www.facebook.com/eletunkujsag, valamint szintén új online felülete, a www.katolikus.ma/eletunk.

  Keresse szerkesztőségünket, csatlakozzon hozzánk Ön is, hogy tudjunk egymásról és erősítsük egymást, különösen most, a Nemzeti Összetartozás Évében. Számít régi és új olvasóira az Életünk!

Varga Gabriella