Életünk 2023 októberi száma

Életünk 2023 októberi száma

   Sok más mellett Ferenc pápa mongóliai útjáról, Novák Katalin köztársasági elnök vatikáni látogatásáról, Fábry Kornél atya püspökké szenteléséről, a hargitafürdői új pálos kolostor megáldásáról, Böjte Csaba ferences szerzetes Becsület Renddel való kitüntetéséről és a bécsi Szent István-ünnepi szentmiséről is olvashat az 55. évfolyamában járó európai Életünk újság idei októberi számában.

   Nem hiányoznak a hasábokról az aradi vértanúkról, valamint az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről megemlékező sorok sem.

  Megszokott rovataink mellett szólunk a düsseldorfi bunkerplébánosról, Lukácsovits Magda szászrégeni freskóiról, továbbá részletes tájékoztatást nyújtunk kiadóhivatalunknak az újság megmaradását segítő programjairól is (Jakab Antal 30; Trianon 103; Petőfi Madách Himnusz 200).

  Megköszönjük olvasóinknak, ha segítségünkre lesznek mindezen programok megvalósításában, akár közreműködői aktivitással, akár azzal, hogy alakulásukat kitüntetik figyelmükkel és időnként az érintett honlapokra (https://www.eletunk.net/https://jakabantal.eletunk.net/https://kalejdoszkopfolyoirat.eletunk.net/) kattintanak. 

Szép őszi napokat kívánva, üdvözlettel:

Varga Gabriella