Karitativ szállások Ausztriában

Karitativ szállások Ausztriában

A magyarországi IDŐHÁZ karitatív szálláshálózat folyamatosan várja szállások csatlakozását, hogy közösen támogassuk célcsoportunkat - krónikus betegségben (daganat, leukémia, stb) szenvedő felnőtteket és gyerekeket. Folyamatosan keresünk olyan nagylelkû szállásadòkat, akik segítségével ezek a beteg felnôttek vagy gyerekek, ès hozzátartozòik INGYEN vagy jelentős KEDVEZMÉNNYEL eltölthetnek néhány napot pihenés, kikapcsolòdás és gyògyulás céljából évente 1 alkalommal. Az egész együttmûködés rugalmas, és a szállásadó szabja meg a számára megfelelô feltételeket.

2023-ban eddig már 80 ingyen éjszakát tudtunk megszervezni betegeknek és hozzátartozók számára, kb 2,4 millió Forint értékben. Jelenleg több mint 50 szállásdonorunk van.

Jelenleg csak magyarországi szállásdonorjaink vannak, de szeretnénk a jövőben kiterjeszteni a kezdeményezést a környező országokra, pl Ausztria, ami népszerű turistacélpontja a magyar állampolgároknak és még relative könnyen megközelithető.

Elsősorban olyan szállásokat keresünk, ahol a szállásadó TUD MAGYARUL, ezért nem okoz gondot a kommunikáció a magyar vendégekkel.

 A szállásokat a weblapon lehet regisztrálni itt www.idohaz.org/szallas-felajanlasa

 A betegek és családjaik ugyancsak a weblapon tudnak regisztrálni. Nekik orvosi zárójelentéssel, dokumentumokkal kell igazolniuk a betegségüket. A weblapunkon minden szükséges információ megtalálható a szállasadók részére, DE ha bármilyen kérdés van, szivesen válaszolok.

FONTOS: Mivel külföldi szállásról van, elsősorban olyan nagylelkű szállásadókat keresünk, akik hajandók és képesek mondjuk 1 HÉTRE kiadni a szállásukat betegnek és családjuknak. A távolság miatt nem éri meg senkinek az, hogy mondjuk csak 2-3 éjszakára elutazzon Ausztriába, utána haza. Természetesen a szállást fel lehet ajánlani olyan időszakban is, ami nem fő szezon, egész évben bármikor.

 Érdemes megtekinteni Facebook oldalunkat is, ahova  felkerülnek a friss információk és hírek aktuális működésünkről. www.facebook.com/idohaz.org

Köszönjük, ha ebben tudnak valamilyen formában segíteni, ha tudnak ajánlani olyan osztrák szállásokat, vendégházakat, vagy akár magánszálláshelyeket, ahol ritkán de tudnak fogadni olyan speciális BETEG vendégeket akiknek megfelel a távolság és a hely. És nincs gond a magyar kommunikációval